Üzleti asztrológia

Az asztrológiáról itt találsz egy ismertetőt.

Itt arról találsz gondolatokat, hogy mire számíthatsz, ha üzleti asztrológiai konzultációt szeretnél.

Elsőként azt szeretném tisztázni veled, hogy mire nem számíthatsz.

Biztosan nem fogunk arról beszélni, hogy mi szükséges önmagában ahhoz, hogy temérdek sok pénzt keress, vagy hogy létrehozd akár a világ legtöbb profitot termelő vállalkozását. Azon egyszerű oknál fogva, mert asztrológiai értelemben egy vállalkozás üzleti sikere, vagy az egyéni anyagi jólét elsősorban azon múlik, ott dől el, hogyan viszonyulsz ahhoz a tevékenységhez, aminek ebből a szempontból pusztán mellékterméke a pénztermelés. Tehát elsősorban arra van szükség, hogy ne pusztán a pénztermelés érdekeljen, hanem azzal a tevékenységgel legyél harmóniában, amivel az anyagiakat teremted.

Arról tudunk konzultálni, hogy:

  • mit jelent a pénz természete, hogyan jelenik meg ez a te esetedben,
  • milyen úton tudod elérni azt, hogy a vállalkozásod jól menjen, vagy hogy kevesebb kudarc érjen a munka világában,
  • könnyebben keresd meg akár pénzben mérve a valós szükségletedet.

Bárhogyan is, de elsősorban a te egyéni adottságaidat nézzük meg, azt vizsgáljuk közösen, a te esetedben hogyan jelenik az üzleti siker, mit jelenthet a karrier.

  • Megismerkedünk a 12 életterülettel, hangsúlyosan ebből az érintett területet vizsgáljuk,
  • a 12 jeggyel (mind megvan benned is), és a 12 archetípussal.
  • Megnézzük, hogy vagy te, hogyan tudsz jól viszonyulni önmagadhoz, és ezen keresztül hogyan lehetsz képes egyensúlyban tartani a pénzügyeidet.

Konkrétan fogunk megnevezni mindent, kerüljük az olyan szófordulatokat, mint „ragad hozzád a pénz”, „nagyobb kiadásra számíthatsz”, vagy „vesztes típus vagy”.

Arról beszélünk, amire szükséged van ahhoz, hogy jó kapcsolatod legyen a sikerrel, jól válasz magadnak munkát, foglalkozást, mindent összevetve jól legyél a pénzzel.

Ha vállalkozásod van, vagy alapítanál, hozzád képest nézzük meg a cég természetét. Összevetjük veled, megvizsgáljuk, hogyan tudsz te hozzájárulni a vállalkozás sikeréhez, hogyan találhatod meg ehhez a segítséget, vagy segítőket.

Amire szükségem lesz: a születési dátumod, földrajzi hely, év, hó, nap, óra és perc. Ha utóbbiban nem vagy biztos, az sem baj, plusz adatokat fogok kérni. Ebből áll össze egy alapképlet, ami alapján konzultálni tudunk.

Ha vállalkozásod van, annak alapítási dátumára is szükségem lesz. Ebben az esetben az óra, perc nem lényeges.

A gyakorlatban találkozni fogunk minimum egyszer, optimális esetben három alkalommal, ha szükségét látod ennél többször is.

 

 

Menü