Privát asztrológia

Az asztrológiáról itt találsz egy ismertetőt.

Itt arról találsz gondolatokat, hogy mire számíthatsz, ha egyéni asztrológiai konzultációt szeretnél.

Elsőként azt szeretném tisztázni veled, hogy mire nem számíthatsz.

Biztosan nem fogunk arról beszélni, hogy mi fog az életedben megtörténni, ha akarod, ha nem. Mert nincs eleve elrendelve tételesen semmi, az életed nem bevásárló lista. Arról sem fogok tudni beszámolni, mikor add fel a lottószelvényedet ahhoz, hogy telitalálatod legyen. Arról sem tudok tájékoztatást adni, melyik napon maradj otthon, ha nem akarsz balesetet, a halálod időpontjáról pedig akkor sem beszélek, ha kényszerítesz.

Arról tudunk konzultálni, hogy milyen útravalót kaptál, mi megy neked könnyen – lehetséges, hogy fogalmad sincs róla -, és amiben elakadsz, azt hogyan tudod a lehető legsimábban újra elindítani. Arról tudunk beszélni, hogy milyen életterületeken milyen erők vannak benned, hogyan tudod a lehető legtöbbet kihozni abból, amid van. Abban tudok segíteni, hogy tisztábban lásd a képességidet, hiányaidat, hogy felfedezd, megismerd, és ami fontos, alkalmazni, mozgatni tudd az életedre hozott csomagjaidat.

Megismerkedünk a 12 életterülettel, a 12 jeggyel (mind megvan benned is), a 12 archetípussal. Megnézzük, hogy vagy te, hogyan tudsz jól viszonyulni önmagadhoz, és ezen keresztül hogyan lehetsz képes önmagadat nem gátolni, hanem segíteni azon az úton, amin haladnod kellene.

Konkrétan fogunk megnevezni mindent, kerüljük az olyan szófordulatokat, mint „kártékony bolygó”, „rossz napon születtél”, vagy „harcos típus vagy”.

Arról beszélünk, amire szükséged van ahhoz, hogy jól érezd a bőrödben saját magadat.

Amire szükségem lesz: a születési dátumod, földrajzi hely, év, hó, nap, óra és perc. Ha utóbbiban nem vagy biztos, az sem baj, plusz adatokat fogok kérni. Ebből áll össze egy születési képlet, ami alapján konzultálni tudunk.

A gyakorlatban találkozni fogunk minimum egyszer, optimális esetben három alkalommal, ha szükségét látod ennél többször is.

Menü