Egyéni rendszerállítás

A rendszerállítás módszeréről itt van leírás.

Itt az egyéni rendszerállítás, vagy családállítás hogyanját foglaltam össze.

A rendszerállítást és a családállítást azoknak ajánlom, akik nem idegenkednek az újtól, a szokatlantól, nem riadnak vissza attól, hogy megismerjék önmagukat, felelősséget vállaljanak a saját életükért.

Mindenkinek vannak rendszerei. Ezen rendszerek mentén kapcsolódunk egymáshoz, tagozódunk, létezünk. Nincsenek hiba nélkül működő rendszerek, főleg akkor, ha nem gépekről, hanem gondolkodó, érző, reagáló lényekről, emberekről beszélünk.

Velem két rendszer állapotának felmérésében, az akadozások feltárásban tudsz együtt munkálkodni.

Az egyik ilyen rendszer a munka világa, az a terület, ahol a karrieredet építed, ahol azzal vagy elfoglalva, hogy a megélhetésedet előteremtsd, talán még arról is lehet beszélni, hogy mi az, amiben kiteljesedhetsz.

Ebben az esetben alapvetően rendszerállításról beszélünk. Megnézzük, hogyan vagy te ebben benne, mi az, ami segít, mi az, ami gátol, és mi az, amivel végképp nem boldogulsz jelen helyzetedben.

Beszélhetünk rendszerállításról úgy is, ha alapvetően a privát létezésedet, a magánéleti helyzetedet, akár kríziseidet és azok megoldását akarod tisztán látni.

Ebben az esetben az a hírem van, hogy a családod, a klánod, az őseid, a származásod téma lesz. Meg kell néznünk, mit hoztál, kit, hogyan képviselsz, őrzöl tudatosan, vagy önkéntelenül abban, ahogyan viszonyulsz, viselkedsz. Elfogulatlanul és előítéletek nélkül azt láthatod, ami van.

Ami hasznot hoz mindez neked:

  • megismerheted önmagadat,
  • leteheted azokat a hiedelmeket, amik akadályoznak,
  • erőforrásokat nyerhetsz
  • feloldhatod a gátakat
  • belső nyugalomra lelhetsz.

Nyitott, térbeli állítás: az állítást vezető konzultáns biztosít hozzá 6-10 főből álló csoportot. Az állítást vezető konzultáns az állítást kérő kérdései alapján jeleníti meg a térben a kiinduló állapotot, majd vezeti le az állítást. A képviseletet vállalók ebben az esetben olyan tagok, akik maguk is állításra jelentkeztek, vagy képviseleti munkával járulnak hozzá önmaguk megismeréséhez.

Nem térbeli állítási munka: az állítást kérő ebben az esetben önmaga végzi az állítási munkát, a vezető irányított kérdései alapján, asztalnál, vizuális eszközök segítségével kap betekintést saját rendszerébe, fedezheti fel az abban rejlő mintákat, kihasználatlan képességeket.

Az állítást követő konzultáció során tudjunk megbeszélni, hogy milyen további folyamatokra lehet szükséged.

Menü