Coaching

Időgazdálkodás, fókuszban tartás, karriertervezés, kapcsolatépítés, érzelmi intelligencia fejlesztés, stresszkezelés.
Megannyi téma, amelynek fejlesztéséhez, karban tartásához hozzásegít egy coach, és egy hatékony coaching folyamat.

A coaching együttműködés.

Egy kreatív, egyedi, gondolatébresztő folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet (coachee-t) hogy a legtöbbet hozza ki önmagából.

A coaching jól elkülöníthető módszerhalmaz, speciális szolgáltatás, amelynek során a coachee képességet nyerhet ahhoz, hogy:

  • lássa, strukturálja személyes kihívásit és lehetőségeit,
  • erősítse döntéshozó képességét, tudatosságát,
  • fejlődjön személyes hatékonysága,
  • növekedjen az önbizalma,
  • könnyebben, hatékonyabban tudjon csapatban összpontosítani,
  • közelebb kerüljön a munka- és magánéleti szerepének beteljesítéséhez.

A coaching személyre szabott, egyedi folyamat.

A folyamat során a coach arra törekszik, hogy a coachee -t felelősségben tartsa. A folyamat lényege, mássága tehát abban rejlik, hogy a coach rávezet, a coachee -ban önmagában rejlő eszközökkel segít fejleszteni, végső soron a coachee -nak önmagát formálni, a saját maga által kijelölt célok elérése érdekében.

A coach kompentens.

A coach a kompetenciái mentén képes nyugodt, bizalmi légkört kialakítani a coachee számára, értő, aktív figyelemmel, kimagasló kérdezéstechnikával segíteni a coachee -t a fejlődésben.

A coaching egy szabályozott folyamat, a szükséges tudást és gyakorlatot nemzetközi szakmai szervezetek felügyelte képzések, akkreditációk biztosítják, amelyek garanciát jelentenek arra, hogy a coach gyakorlott, elhivatott, és kompentens.

A coaching tehát jóval több, mint egy támogató, baráti beszélgetés, hatékony, minősített válasz a hivatásban és a magánéletben zajló folyamatainkra.

Menü